De spiegels schoonmaken is een vervelende taak. Als je dit met een verkeerd sopje doet kan het zomaar voorkomen dat je de strepen niet meer weg krijgt. In de ochtend kijk je dan weer naar een streperig spiegelbeeld. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig is er nu een handige oplossing om je spiegels streepvrij te maken.Gin

Je kunt je spiegels namelijk reinigen met gin. Je hoeft dus niet naar de schoonmaakkast te lopen, maar naar de alcoholkast. Glanzende en schone spiegels krijg je namelijk door middel van gin. Je hebt hiervoor slechts drie dingen nodig: water, gin en een droge doek. Het maakt niet uit wat voor gin je gebruikt. De allergoedkoopste variant is dus al prima.

Spiegels

Als je het sopje wilt maken kan je zowel gin als water toevoegen aan een sprayfles. Gebruik evenveel water als gin. Spuit het vervolgens op de spiegel. Wrijf het nadien goed droog met behulp van een droge doek. Eventueel kun je nadien nog een stukje keukenpapier gebruiken voor een optimaal resultaat. Als je nog gin overhoudt kan je dit natuurlijk gebruiken bij de volgende borrel.

Vind jij dit ook een handige schoonmaaktip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.