Een autobumper die niet glimt, dat kan natuurlijk niet. Er is iets niet frustrerender! De rest van je auto glimt weer mooi, maar de autobumper wil maar niet glimmen. Het is iets waar veel mensen tegen aanlopen nadat ze een bezoekje hebben gebracht aan de autowasstraat.Gelukkig bestaat er een manier om je autobumper weer te laten glimmen. Je leest het in dit artikel.

Maak je bumper eerst goed schoon

Voordat je aan de slag gaat met de onderstaande tips, kun je het beste je bumper eerst goed schoonmaken. Gebruik hiervoor een sopje en zorg ervoor dat alle vieze plekken van de bumper verdwijnen. Vervolgens kun je aan de slag met één van de twee onderstaande tips.

Goedkoop je zwarte autobumper laten glimmen

Deze tip werkt vooral voor zwarte autobumpers. Het is niet duur en werkt ook voor andere zwarte kunststof onderdelen van je auto. Je kunt gebruik maken van zwarte schoensmeer. Het goedje is veel goedkoper dan de duurdere autoproducten en werkt minstens zo effectief. Het nadeel is echter dat het alleen functioneert op zwarte bumpers. Als je een andere kleur bumper hebt, wat natuurlijk kan voorkomen, kun je deze tip beter niet volgen. Gelukkig bestaat er ook nog een alternatief hoe je je autobumper weer kunt laten glimmen. Het alternatief is ook voordelig.

Babyolie

Als je een andere kleur bumper hebt, kun je er ook nog voor kiezen om babyolie te kopen. Koop gewoon de meest goedkope babyolie in de supermarkt in smeer deze op de bumper van je auto. Je zult merken dat je bumper weer prachtig gaat glimmen tegen ontzettend lage kosten. Je koopt de goedkoopste babyolie namelijk al voor enkele euro’s.

Vind jij dit ook een handig artikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.