Een spijkerbroek kan je prima twee of drie dagen achter elkaar dragen. Voor een sportbroek geldt dat principe niet. Heb je flink gezweet in de sportschool? Dan kan je je sportbroek bij voorkeur direct in de wasmand stoppen. Uit onderzoek blijkt echter dat niet iedereen dit doet. Een derde van de mensen wast hun sportspullen namelijk niet na een keer sporten.Tijdgebrek

Uit het onderzoek, uitgevoerd door het yogamerk Scultmode, blijkt dat 31 procent van de mensen hun sportkleding twee tot drie keer draagt, voordat zij dit in de wasmachine stoppen. 11 procent van zegt dat tijdgebrek de reden is dat zij hun sportkleding niet zo vaak wassen. Anderen zeggen dat zij niet zoveel zweten, waardoor het niet zo snel nodig zou zijn.

Ondergoed

Heb je een intense sportles gevolgd of zweet jij van jezelf al vrij snel? Dan is het belangrijk dat je je kleding wast. Je sportkleding is een broeiplaats van bacteriën en als je daarvan af wilt komen is het belangrijk dat je je kleding wast.

Uit een ander onderzoek, uitgevoerd door Banana Moon, bleek namelijk dat 25 procent van de mensen hun ondergoed ook regelmatig twee dagen dragen. Ook dat is geen aanrader! Zes procent van de vrouwen draagt haar beha ook gerust tien dagen achter elkaar… Niet heel fris dus!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.