Heb je thuis zo’n prachtige eiken- of grenenhouten eettafel? Dan heb je vast weleens van die lelijke waterkringen op het tafelblad gehad. Je kunt dit natuurlijk voorkomen door een bierviltje (onderzetter) op tafel te zetten alvorens je hier een glas opzet. Als je dat niet doet, en je zet een glas water op tafel, ontstaan er vaak van die lelijke waterkringen. Gelukkig is er nu een simpel trucje waardoor je van die waterkringen af kunt komen.Wat heb je nodig?

Het trucje is eigenlijk erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een handdoek een föhn. De meeste mensen hebben deze twee artikelen al wel in huis liggen, dus pak dit er maar alvast bij.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het nu precies? Leg als eerst een droge handdoek over de kringen op je tafel. Vervolgens kan je föhn pakken. Richt deze een aantal seconden op de handdoek ter hoogte van de waterkring. Gebruik nu de warme stand en richt op de handdoek. Je kunt de handdoek vervolgens wegtrekken en je zult merken dat de waterkringen zijn verdwenen. Zo eenvoudig werkt het!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.