Het is natuurlijk heerlijk om een glas water te drinken uit glazen zonder kalkaanslag. Natuurlijk kun je ook frisdrank nemen, een sapje, wijntje of glas bier. Het maakt eigenlijk niet uit. Het is gewoon heerlijk om geen vetresten te zien, vieze vingers of stof. Hoe kreeg grootmoeder dit toch altijd weer voor elkaar? En waarom moet jij er nu zo mee vechten om dit voor elkaar te krijgen?Oma’s tips om schone sprankelende glazen te hebben!

Gebruik een allesreiniger in combinatie met shampoo om je glazen geweldig schoon te krijgen. Het is uiteraard ook van groot belang om een goede theedoek te gebruiken. Het is natuurlijk ook mogelijk om normaal afwasmiddel te gebruiken. Spoel na het wassen de glazen goed af en droog ze dan af met een aparte doek voor glazen.

Je kunt er ook voor kiezen om de glazen met een afwasmiddel te wassen in combinatie met wat soda in het warme water. Vervolgens spoel je de glazen af. Hier na laat je het glas uitlekken op een theedoek. Zet de glazen op de kop (met de opening naar beneden) op de theedoek om ze te laten drogen.

Je glazen zullen als nooit tevoren schijnen en stralen.

Iedereen, die bij jou op visite komt zal je vragen hoe je dit voor elkaar krijgt. Je kunt dan gerust vertellen, dat het een geheimpje is van jouw grootmoeder. Grootmoeders tips bieden tal van mogelijkheden en opties om een schoon en fris huis te hebben.