Ramen lappen is zeker niet onze hobby, maar zo nu en dan zal het wel moeten gebeuren. Het is dan fijn als deze inspanning beloond wordt doordat je ramen weer eens mooi glimmen. Pas dit handige trucje toe en je krijgt het gegarandeerd voor elkaar. Vanaf nu ga je dit nooit meer anders doen.

Glimmende ramen

De ramen schoonmaken is zeker niet het leukste taakje om te doen in je vrije tijd. Als je na het schoonmaken dan ook nog eens strepen op de ramen ziet raak je al helemaal teleurgesteld. Er is nu dan een handig trucje die je kunt toepassen zodat je ramen er weer prachtig uit komen te zien. Voeg simpelweg wat witte azijn toe aan het water. Op die manier kan je nu wél glimmende en streeploze ramen krijgen.

Hoe werkt het?

Voeg een flinke scheut witte azijn toe aan een spuitfles. Vul deze daarna verder met water. Spuit het mengsel vervolgens op de ramen. Met behulp van een microvezel doek kan je de ramen afnemen. Gebruik hiervoor géén keukenpapier, want juist dit kan ervoor zorgen dat er strepen achterblijven op de ramen. Succes!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.