Als je nieuwe kleding koopt wil je hier natuurlijk zolang mogelijk van kunnen genieten. Na een paar wasbeurten zal je kleding echter al een beetje kleur verliezen. Het ziet er dan niet meer zo uit als eerst. Gelukkig zijn er verscheidene handige trucs die je kunt toepassen zodat je je kleding echt wit kunt houden. Dit zijn goedkope oplossingen die je kleding stralend wit houden.Bakpoeder

Je kunt je kleding wit houden door simpelweg bakpoeder te gebruiken. Voeg vier liter warm water in een teil en voeg hier vervolgens een kopje bakpoeder aan toe. Laat je witte kledingstukken daarin weken. Spoel je kleding nadien uit en je zult merken dat je kleding witter is dan ooit tevoren.

Aspirine

Het klinkt natuurlijk een beetje vreemd: je gebruikt een medicijn om je kleding te wassen. Toch werkt dat juist erg goed. Je hoeft alleen maar zes aspirinetabletten op te laten lossen in warm water. Vervolgens stop je je kleding er een half uurtje in. Was de kleding nadien op een normaal wasprogramma en je zult merken dat je kleding er weer helemaal wit uitkomt!

Citroen en azijn

Heb je echt hardnekkige vlekken in je witte kleding zitten? Dan kun je ook kiezen voor deze oplossing. De combinatie van azijn en citroensap is zonder twijfel een van de meest krachtige vlekkenverwijderaars. De vlekken zullen snel verdwenen zijn uit je kleding. Bovendien gaat je kleding er ook weer lekker fris van ruiken. Dit is dus ook uitermate geschikt voor sportkleding.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.