Als je nieuwe kleding hebt gekocht wil je natuurlijk dat dit zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk moet je je kleding wassen en draag je je kleding uiteraard ook. Het zal dus altijd een beetje slijten en de kwaliteit zal achteruitgaan. Toch kun je, met behulp van de onderstaande tips, ervoor zorgen dat je kleding langer meegaat. Wellicht heb je een aantal spulletjes al wel in huis liggen waarmee je de tips kunt opvolgen.Nagellak

Nagellak kan niet alleen zorgen voor mooie nagels, maar ook kan je blouse langer meegaan. Heb je blanke nagellak in huis? Dan kun nagellak smeren over het draad waarmee de knopen op je blouse zijn vastgemaakt. Het zal ervoor zorgen dat dit veel steviger wordt. Ook kun je blanke nagellak over een ladder in je panty smeren. Dat zal ervoor zorgen dat de ladder niet nog groter wordt.

Nagelvijl

Heb je vlekken op je schoenen die je er niet gemakkelijk uitkrijgt? Dan kun je een nagelvijl gebruiken. Houd de schoen even boven kokend water en de stoom zal ervoor dat de vlek loskomt. Je kunt een nagelvijl gebruiken om de vlek te verwijderen.

Zeep

Heb je een jasje in de kast hangen die je niet meer draagt omdat de rits niet meer werkt? Dan kun je dit probleem gemakkelijk oplossen met behulp van een blok zeep. Wrijf met de zeep een paar keer over de rits heen en je zult merken dat de rits weer in beweging komt. Je kunt je jasje dus weer dragen zoals je dat gewend was.

Azijn

Gedurende de wintermaanden wordt er flink gestrooid met zout. Dat heeft echter negatieve gevolgen voor je schoenen. Vooral leren schoenen hebben hieronder te lijden. Daarom kun je een aantal druppels azijn op een zachte tandenborstel smeren. Vervolgens kun je de vlekken verwijderen. Je zult merken dat je schoenen er weer als nieuw uitzien na de schoonmaakbeurt.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.