Als je een nieuw kledingstuk hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het is natuurlijk wel erg vervelend als je kledingstuk na twee wasbeurten al begint te vervagen. Als je je keurig aan de instructies van het waslabel houdt, zou er toch niet zoveel verkeerd kunnen gaan. Althans, dat zou je wel denken. In de praktijk valt dit soms echter tegen.Je kunt je kleding natuurlijk niet minder vaak wassen. Je komt immers in aanraking met zweet, vlekken en vieze geuren. Helemaal niet wassen is natuurlijk geen aanrader voor jezelf en ook niet voor je omgeving.

De grote vraag is dus: hoe houd je je kleding in goede staat, ondanks dat je het kledingstuk vaak wast? Met behulp van deze handige tip kun jij je kleding langer mooi houden.

Je kunt namelijk simpelweg een aantal peperkorrels bij de was doen. Als je een theelepel grove peperkorrels in de wasmachine stopt tijdens een wasbeurt, zorgt dat ervoor dat je kleding langer mooi blijft. De kleuren zullen bovendien niet gaan uitlopen. Alhoewel deze tip misschien een beetje vreemd klinkt, werkt dit wel echt. Probeer het dus maar eens en je zult merken dat het werkt.

Vind jij dit ook handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.