Aan het einde van de dag gooien we sokken, onderbroeken en shirts direct bij de was. Truien en broeken dragen we over het algemeen wel iets langer. Een rokje of een leuke jurk kun je ook iets langer dragen. Wat doe je echter met je beha? Stop je die ook na een dag bij de was?Je beha hoef je namelijk helemaal niet zo vaak te wassen. Die kun je prima iets langer dragen. Je beha komt immers niet direct in contact met je oksels, waardoor deze langer fris blijft.

Toch komt hier nog wel een methode bij kijken. Je kunt je beha namelijk het beste om de dag dragen. Je draagt bijvoorbeeld beha A op maandag, beha B op dinsdag en beha A weer op woensdag. En juist, beha B draag je weer op donderdag. Zo heeft je beha een dagje rust. Daarmee behoudt het zijn elasticiteit. In totaal kun je je beha gemakkelijk drie tot vier dagen dragen, zonder dat je het in de was hoeft te stoppen.

De reden dat je het langer kunt dragen is simpel: je beha komt niet in direct contact met je oksels. Daarom kun je je beha prima een aantal dagen langer dragen.

Wist jij dit al? Deel dit artikel met je vriendinnen op social media en stel hen hier ook van op de hoogte!