Ben jij met enige regelmaat in de Wibra te vinden? Dan ben je al op de juiste plek. Hier kun je namelijk een flesje Dasty ontvetter kopen voor slechts 2 euro. Het is bijzonder goede ontvetter en je kunt er talloze spullen mee schoonmaken. Hieronder volgt een overzicht.Het bedrijf verkoopt circa vier miljoen flessen op jaarbasis! Heel gek is dat ook niet, want het is echt een wondermiddel.

Oven schoonmaken

De oven schoonmaken is ontzettend belangrijk. Het is echter geen leuke taak. Gelukkig wordt deze taak wel erg eenvoudig met Dasty. Breng een beetje van het wondermiddel aan op de zijkanten van je oven, laat het intrekken en je kunt het vuil vervolgens wegvegen.

Motorblokken en velgen

Je wilt natuurlijk dat je auto er picobello uitziet. Je kunt het spul dus ook gebruiken voor zowel je velgen als motorblokken.

Hardnekkige vlekken op kleding

Heeft je kind vlekken van eten in zijn of haar kleding? Of heeft je kind buiten gespeeld en zijn er nu hardnekkige grasvlekken aanwezig? Dan kun je ook en scheutje Dasty gebruiken. Laat het intrekken en je kunt de vlekken vervolgens voor het grootste gedeelte wegboenen. Stop het daarna in de wasmachine op een normaal wasprogramma.

Barbecue schoonmaken

Een barbecue is altijd erg gezellig. Helaas geeft het wel ontzettend veel rommel. Vooral het rooster zit onder het vet. Ook het rooster kun je eenvoudig schoonmaken met behulp van de Dasty ontvetter.

Vette pannen schoonmaken

Heb je aantal vette pannen in de keuken staan? Dan kun je dit eenvoudig schoonmaken met behulp van een beetje Dasty. Je kunt het namelijk ontvetten door er wat Dasty ontvetter op te spuiten.

Olievlekken op de oprit verwijderen

Heb je je auto een kleine beurt gegeven en ligt er nu wat olie op je oprit? Zelfs die je kun verwijderen met een beetje Dasty!

Raamkozijnen reinigen

Je raamkozijnen reinigen: het is natuurlijk geen alledaagse taak. Gelukkig kun je dit eenvoudig schoonmaken met behulp van een beetje Dasty ontvetter. Daarmee heb je raamkozijnen snel weer schoon.

Deuren ontvetten

Is je deur niet meer helemaal schoon? Dan kun je dit eenvoudig ontvetten met behulp van een beetje Dasty ontvetter. Je zult merken dat je deur weer zo goed als nieuw is.

Badkamer schoonmaken

Dure schoonmaakmiddelen voor de badkamer zijn helemaal niet nodig. Je kunt namelijk simpelweg een beetje Dasty aanschaffen en zodoende je badkamer weer helemaal schoonmaken.

Vind jij dit ook een interessant artikel met handige tips? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.