Vrijwel iedereen heeft wel een magnetron in huis. Met behulp van het handige apparaatje kun je gemakkelijk je eten verwarmen of iets ontdooien. Magnetrons worden op den duur echter erg vies en schoonmaken is over het algemeen geen leuk klusje.Echter is er een manier hoe jij je magnetron weer ontzettend schoon krijgt. Je hebt er slechts een ingrediënt voor nodig.

Als je je magnetron schoonmaakt, is het belangrijk dat er geen gevaarlijke chemicaliën vrijkomen. Met behulp van dit eenvoudige trucje kun je gemakkelijk je magnetron schoonmaken. Je hebt namelijk alleen maar citroen en water nodig. Citroen is van zichzelf natuurlijk al een reinigingsmiddel. Immers zit het ook vaak verwerkt in schoonmaakmiddelen.

Ben je benieuwd hoe je te werk gaat, om je magnetron weer schoon te krijgen? Dan kun je de onderstaande video bekijken. In minder dan twee minuten tijd wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je magnetron weer helemaal schoon krijgt.

Vind jij dit ook een handige schoonmaaktip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.