Het toilet schoonmaken is allesbehalve leuk. Iedereen weet wat er gebeurt op het toilet en daarom is het gewoonweg geen fijn klusje. Gelukkig kun je jezelf goed beschermen met plastic handschoentjes. Vaak als we het toilet schoonmaken, komen we van die vieze donkere kringen tegen. Hoe kan je dat hardnekkige vuil nou zo goed mogelijk verwijderen?Al eerder schreven we een artikel over hoe je het toilet lekker schoon houdt. Alleen kregen we nog regelmatig berichtjes van onze bezoekers met de vraag hoe donkere kringen in het toilet nou goed schoon gemaakt kunnen worden. Daarom behandelen we die vraag specifiek in dit artikel.

Moet ik schrobben?

Het toilet wordt nou eenmaal snel vies én dat is natuurlijk vooral zo wanneer je met meerdere mensen in huis woont. In principe moet het toilet dan wel wekelijks schoongemaakt worden. Als je het al druk genoeg hebt met andere klusjes, sla je deze misschien nog wel een keer over. Het toilet kan daardoor zo vies worden, dat er allerlei donkere kringen om de rand van de pot zitten. Moet je dan flink gaan schrobben? Daar heb je toch helemaal geen zin in? Gelukkig is er een gemakkelijkere manier.

Gebruik azijn!

Azijn is het wondermiddel dat je kan gebruiken voor het schoonmaken van je toilet. Giet slechts een kleine hoeveelheid azijn in de toiletpot en doop wat toiletpapier in de azijn. Laat het een nachtje staan en de volgende dag kun je de kringen gemakkelijk verwijderen. Zo gemakkelijk is het!

Vind jij dit ook een handig schoonmaaktip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie!