Thee is het op een na meest gedronken drankje ter wereld. Vrijwel iedereen heeft ook wel theezakjes in huis. Als het niet voor jezelf is, is het wel voor een huisgenoot of voor bezoek dat bij je over de vloer komt.Een lekker kopje thee kan je op ieder moment wel drinken: bij het ontbijt, gedurende de lunch of in de avonduurtjes als je voor de tv hangt. Over het algemeen gooien we het theezakje, na gebruik, gewoon weg in de prullenbak. Echter kun je nog iets handigs doen met een theezakje.

Als je geen vaatwasser hebt, kun je namelijk je theezakje in de wasbak zetten. Dat is vooral behulpzaam, indien je erg vette vaat hebt. Het zorgt namelijk voor een ontvettend effect. Je kunt daardoor de vuile vaat veel gemakkelijker schoonmaken de volgende dag. Je kan het natuurlijk ook gebruiken om eerst de ergste vetvlekken van de vaat weg te halen, voordat je de vaatwasser aanzet.

Zeg je vieze borden en andere vaat onder warm water. Gooi het gebruikte theezakje erbij. Je zult zien dat jouw vaat een stuk schoner zal worden!

Dat scheelt je de volgende keer weer met de vuile vaat! Wist jij dit al? Vergeet dit artikel niet te delen op social media met vrienden en familie.