Verstopte darmen: helaas komt het veel voor. Dat kan alle gevolgen van dien hebben. Zo kan er bijvoorbeeld een darmontsteking ontstaan. Wil je dat graag voorkomen? Dan is dit wonderdrankje zeker een aanrader. Je kunt deze smoothie ontzettend gemakkelijk bereiden.Als je veel verkeerd voedsel binnenkrijgt, zal het ervoor zorgen dat je darmen minder goed gaan werken. Veel opgeslagen etensresten komen hier terecht. Het kan maar zo zijn dat er zo’n negen kilogram aan troep inkomt en dat heeft gevolgen op je gezondheid. Fastfood is een van de meest voorkomende boosdoeners die hiervoor zorgen.

Wil je je lichaam graag weer helemaal schoon krijgen? Zorg er dan voor dat je deze gezonde smoothie maakt!

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 glas water;
  • 1 lepel biologische honing;
  • 1 lepel lijnzaad;
  • 1 lepel chiazaad;
  • 1 appel.

Hoe maak je het?

Voeg alle ingrediënten toe aan blender. Laat deze net zo lang in de machine totdat alle ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn. Vervolgens kun je het drankje iedere dag, een week lang, consumeren. Je zult al gauw merken dat je je veel beter voelt. Bovendien is de kans groot dat je veel kilo’s kwijtraakt.

Ga jij dit recept binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie!