Het is helemaal niet zo erg om een paar kilo’s te zwaar te zijn. Echter is overgewicht natuurlijk niet goed voor je. Dan is het ook belangrijk dat je afvalt. Het kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen.Gelukkig is afvallen vrij gemakkelijk als je gezond eet. Ook kun je het volgende recept gebruiken. Je kunt hierdoor namelijk ontzettend eenvoudig afvallen zonder er iets voor te doen.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 kopje koud water;
  • 2 theelepels honing;
  • 1 theelepel kaneel;
  • 1 theelepel kokosnootolie.

Hoe maak je het?

Je kunt dit wonderdrankje ontzettend gemakkelijk klaarmaken. Meng alle ingrediënten door elkaar en drink de helft hiervan op vóórdat je gaat slapen. De overige helft kun je de volgende ochtend drinken op een lege maag. Met dit eenvoudige recept kun je zo’n drie kilo per week verliezen. Het drankje versnelt namelijk het vetverbrandingsproces, waardoor je simpelweg ook sneller afvalt. Kaneel is daar namelijk een goed ingrediënt voor. Het bevordert namelijk de warmteproductie in je lichaam.

Het is wel belangrijk om te bewegen. Ook zal je je eetgewoontes moeten aanpassen. Je zult binnen no-time dan weer echt fit worden.

Ga jij dit wonderdrankje binnenkort ook eens maken? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.