Wil je jezelf vandaag even trakteren? Dan kan je een Nutella-ijskoffie maken. Vooral in de zomermaanden is het erg lekker om iets kouds te drinken. Je kunt natuurlijk een standaard ijskoffie uit de supermarkt halen, maar je kunt er ook zelf eentje maken. In deze ijskoffie is ook nog eens banaan verwerkt waardoor het ook nog eens een gezonde keuze is.Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 240 milliliter ijskoude koffie;
  • 30 gram Nutella;
  • 1 bevroren banaan;
  • 60 milliliter melk.

Bereidingswijze Nutella-ijskoffie

Je kunt de Nutella-ijskoffie ontzettend gemakkelijk bereiden. Snijd de banaan in stukjes en voeg dit samen met de Nutella, melk en koffie toe aan de blender. Laat de blender net zolang draaien totdat alles goed met elkaar vermengd is. Schenk de koffie vervolgens in een glas en je ijskoffie is klaar! Genieten maar.

Variatietip

Drink je je ijskoffie als je terugkomt van het werk? Of in het weekend? Dan kan je eventueel ook een beetje whiskey of koffielikeur toevoegen aan de koffie.

Lijkt jou dit ook een lekker recept en ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.