Als je huisdieren hebt, zijn deze dieren natuurlijk ontzettend belangrijk voor je. Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk voor geen goud missen en daarom laat je je huisdier misschien ook wel op de bank. Dat is natuurlijk gezellig, maar het kan ook zorgen voor de nodige haren op de bank. Als je iedere keer weer de stofzuiger gebruikt, zal je telkens merken dat er wat haren achterblijven. Wat is dan de beste oplossing? Wij hebben het antwoord voor je! Het is een goedkope en effectieve manier.De meest eenvoudige oplossing

De oplossing is ontzettend eenvoudig. Je kunt namelijk een raamtrekker kopen in de winkel. Dit is namelijk dé oplossing om alle dierenharen te verwijderen van je bank. Je kunt de trekker simpelweg een beetje vochtig maken en je zult merken dat je de haren eenvoudig van je bank afhaalt.

Tip wordt massaal gedeeld op Facebook

De tip gaat inmiddels viral op Facebook. Het idee is afkomstig van de Australische Dancia Penton. Onder andere de dierenarts Dr. Chris Brown, bekend van het programma Bondi Vet, deelde de tip op zijn Facebook-pagina. In de reacties op zijn Facebook-pagina volgden er verschillende grappige reacties. Zo tipte iemand om rubberen handschoenen te gebruiken, zodat je de dierenharen op die manier los kunt krijgen. Een andere vrouw gaf aan dat zij rubberen badslippers gebruikt. Deze schuift zij over het tapijt, waardoor de haren in balletjes oprollen. Op die manier kun je de haren ook gemakkelijk verwijderen.

Stofzuiger

Natuurlijk is het vooralsnog erg belangrijk om vaak te stofzuigen als je huisdieren hebt. Je kunt bij voorkeur iedere dag weer stofzuigen. Dat zorgt er ook voor dat veel andere viezigheid uit huis verdwijnt. Er zijn zelfs baasjes die hun hond stofzuigen. Dat zou er ook voor zorgen dat alle losse haren verdwijnen. Of dat nou zo’n verstandig idee is… Je kunt je hond natuurlijk ook ‘gewoon’ kammen!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.