Een deuk in je auto is altijd vervelend: of je dat nou zelf hebt veroorzaakt of dat het door iemand anders komt. Je hoort steeds vaker dat iemand een deuk in een auto rijdt en vervolgens wegrijdt. De dader is dan gevlogen en jij zit vervolgens met de gebakken peren. Helaas is de schade aan je auto ook nog vaak niet verzekerd en dan zijn veel mensen op zoek naar een goedkoop alternatief. De garage is erg duur en daarom is het wel zo fijn om een trucje te gebruiken waarbij de schade snel verholpen is. Je kunt iedere deuk uit je auto halen met het volgende trucje.Wat moet je doen?

De oplossing is gelukkig erg simpel. Je pakt een waterkoker vol met kokend water en je giet dit vervolgens over en rondom de deuk op je auto. Zet vervolgens de plopper op de deuk en trek de plopper vervolgens rustig naar je toe. Deze stap moet je een aantal keer herhalen, zodat de deuk verdwijnt. In principe verdwijnt de schade aan je auto binnen enkele minuten. Het lijkt dan alsof er nooit schade op je auto is geweest. Dus voordat je een autoschadebedrijf of garage belt, is het raadzaam om eerst dit trucje toe te passen op je auto.

Filmpjes op YouTube

Om zeker te weten dat je het goed doet, kun je verscheidene filmpjes op YouTube bekijken. Dan zie je ook dat het écht werkt. De filmpjes duren slechts enkele minuten en simpeler kan bijna niet.

Let op: volg de instructies goed, zodat je de schade niet verergert. Als de schade erger wordt, kan het uiteindelijk alleen maar meer geld kosten. Dat zou zonde zijn!