Je haar écht blond houden

Blonde haren echt blond houden. Dat is niet iets wat je zomaar even doet. Gelukkig kun je je haar blond houden op een natuurlijke manier met een zeer voordelig product, welke je gewoon bij de lokale supermarkt kunt kopen.Meiden met blond haar leven de hele dag met vele vooroordelen. Echter komt ook uit verschillende onderzoeken naar voren dat mannen blondines het meest aantrekkelijk vinden. Ook al worden de domme blondjes-grappen maar al te vaak gemaakt: mannen vinden het schijnbaar toch het aantrekkelijkst. Trek je er dus maar niets van aan en zorg er juist voor dat je prachtige, blonde haren hebt.

Als je je haren echt blond wilt houden, weet je dat voor je een lastige taak staat. Gelukkig is er een wondermiddeltje die je kunt gebruiken. Het is ook nog eens heel erg goedkoop en je kunt het gewoon kopen bij de lokale supermarkt. Dit had je van tevoren nooit geraden.

Gebruik citroensap

Als je je haar echt blond wilt houden, kun je een beetje citroensap in je haarlokken smeren. Hoe ga je te werk? Je kunt een sprayfles pakken en hier water aan toevoegen tezamen met versgeperst citroensap. Als je je haar iedere keer voordat je gaat douchen in sprayt met het goedje, zal je al snel merken dat je haar steeds lichter en blonder wordt. Het zuur kan er echter wel voor zorgen dat je haar uitdroogt en daarom is het wel raadzaam om je haar te wassen met een voedende conditioner.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met je vriendinnen! Je blonde vriendinnen zullen je eeuwig dankbaar zijn.