Die kleine pluisjes op je trui zijn ontzettend vervelend. Het ziet er niet bepaald mooi uit en daarom wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. Gelukkig kan dat met behulp van deze eenvoudige truc.Als je net een nieuwe trui hebt gekocht is het natuurlijk erg vervelend als deze direct gaat pluizen. De pulletjes zorgen ervoor dat je trui er erg oud uitziet. Toch heb je deze trui net nieuw gekocht én erg oud is ‘ie daarmee nog niet. Om pluisjes zoveel mogelijk te voorkomen kun je je kledingstukken in ieder geval binnenstebuiten wassen. Dat scheelt al heel veel. Zijn de pulletjes al eenmaal aanwezig op je trui? Dan kun je deze eenvoudige truc toepassen.

Voor dit trucje heb je gelukkig niet heel veel nodig. Je hebt namelijk alleen maar een keukensponsje nodig! Met behulp van de ruwe kant kun je de pluisjes eenvoudig van je trui verwijderen. De viezigheid blijft dan aan de ruwe kant van het schuursponsje hangen.

Zorg ervoor dat je er voorzichtig overheen wrijft. Je zult merken dat de pulletjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zorg ervoor dat je niet te hard wrijft, want dan kan het namelijk je kleding beschadigen. Uiteraard wil je dat liever voorkomen.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.