Met behulp van een scheutje wasverzachter kun je je was heerlijk zacht krijgen. Dat is natuurlijk vooral fijn voor de handdoeken of je dekbed. Veel huishoudens hebben dan ook een flesje wasverzachter in huis. Wist je echter dat je wasverzachter voor nog veel meer dingen kunt gebruiken?Als je wasverzachter verdunt met een beetje water kun er een wondermiddel van maken. Je kunt er namelijk verscheidene spullen in huis mee reinigen. Dat is erg handig.

Ramen lappen

Met behulp van een scheutje verdunde wasverzachter kun je erg eenvoudig je ramen lappen. Het geeft zelfs een klein beschermlaagje aan de ramen, zodat het langer mooi blijft.

Deuren en kasten schoonmaken

Wasverzachter is perfect voor het reinigen van deuren en kasten. Ook de vloer kun je prima reinigen met een beetje verdunde wasverzachter.

Keramiek reinigen

Wist je dat keramiek langer mooi blijft als je dit reinigt met het wondermiddeltje?

Autoruiten schoonmaken

Wil je graag weer echt goed zicht op de weg? Reinig de autoruiten met behulp van een beetje verdunde wasverzachter. Je autoruiten zullen hierdoor ook langer glanzen.

Houd het leer soepel

Je kunt wasverzachter gebruiken om leer langer mooi te houden. Ook blijft het soepeler en dat is natuurlijk vooral fijn voor onder andere leren banken.

Badkamer

Wil je de badkamer graag schoonmaken? Dan is wasverzachter je beste vriend. Je kunt de douche namelijk schrobben met een mengsel van water en wasverzachter. Ook je wandtegels kun je goed reinigen met het goedje. Je zult merken dat dit ook goed werkt tegen kalkaanslag. Dit is daarmee het ideale product voor in de badkamer.

Roestvrijstaal

Wasverzachter werkt ook prima op roestvrijstaal. Gebruik een doek en voeg hier een scheutje van het mengsel op. Je kunt met je sopje over het aanrecht heen en je zult merken dat dit er weer uitziet als nieuw.

Haar laten glanzen

Wil je je prachtige haren weer mooi laten glanzen? Ook dan kun je wasverzachter gebruiken! Dat klinkt misschien een beetje raar, maar toch is het zo. Gebruik het vlak na het wassen, laat het even intrekken en vervolgens kun je het weer uitspoelen. Je zult merken dat je haar prachtig glanst.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.