Je was sneller laten drogen

Stel je voor: je hebt een kledingstuk in de was gedaan en je wilt graag dat het ook snel weer droogt. Het kan natuurlijk maar zo zijn dat je morgen op reis gaat of je hebt vanavond dat ene leuke evenement. Dan wil je natuurlijk je favoriete kledingstuk wel kunnen dragen. Gelukkig zijn er verschillende manieren hoe je je was extra snel kunt laten drogen.De droger gebruiken

Het is natuurlijk een inkoppertje, maar met behulp van een droger kun je je kleding vrij snel laten drogen. Als je het droogproces van de droger nóg sneller wilt laten verlopen, is het raadzaam om een droge handdoek bij de natte was in je droger te plaatsen. Je zult merken dat je was dan veel sneller droogt.

Je was sneller laten drogen zonder droger

Niet iedereen heeft een droger in huis en dan wordt het al gauw lastig om je was snel te drogen. Ook als je wél een droger hebt, is het niet altijd raadzaam om alle kleding hierin te stoppen. Sommige kledingstukken kunnen namelijk schade oplopen. Dan moet je dus op zoek naar een ander alternatief.

Je kunt eerst je natte kledingstuk uitwringen. Vervolgens kun je een föhn pakken om het daarmee sneller te laten drogen. Leg het je kledingstuk hierbij altijd op een droog oppervlak en stel de föhn in op een hoge stand. Zorg ervoor dat je alle onderdelen van je kledingstuk goed droogmaakt: zowel de binnenkant als de buitenkant. Als je kledingstuk zakken heeft, is het ook belangrijk om die goed te drogen. Richt je föhn bovendien niet te lang op een plek, want dat kan ervoor zorgen dat je kleding in de brand vliegt.

Vind jij dit ook een handige tip? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie.