Honing kan bijzonder handig zijn. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als zoetmaker in de thee, maar je kunt het ook gebruiken in een taart. Als je wilt afvallen, kan je ook honing eten.Ook wanneer je last hebt van keelpijn, kan honing je keel verzachten. Daarmee is het multi-inzetbaar! Je kunt honing ook als masker gebruiken. Misschien had je dit van tevoren niet gedacht.

Masker

Je kunt honing dus ook als masker gebruiken. Het zoete goud kan namelijk ook zorgen voor een helende werking. Als je het als masker gebruikt, zal het vochtinbrengen en zal het je huid herstellen.

Merk je dat je een droge huid hebt? Pak dan een rijpe banaan met een theelepel honing en zorg tot slot voor een aantal druppels citroensap. Smeer dit vervolgens op je gezicht en zal je merken dat je een veel minder droge huid hebt.

Combinatie

Het volgende klinkt misschien een beetje als je een vreemde combinatie, maar honing wordt gemaakt van nectar en bijenkots. Je hebt dit niet verkeerd gelezen, want het is echt zo. Het klinkt niet erg smakelijk, maar dat is het toch zeker wel. Honing is immers toch erg lekker?

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.