Veel mensen gebruiken hun smartphone zeer intensief. Niks verwonderlijk dus dat er dan wel eens krassen op het scherm komen. Kleine krassen kun je echter makkelijk zelf verwijderen. Er zijn drie middelen waarmee je dit snel en eenvoudig kunt doen en je telefoon ziet er weer als nieuw uit.Voor de eerste manier om krassen te verwijderen gebruik je tandpasta.

Bij deze methode doe je een beetje tandpasta op een droge doek en smeer je het op de krassen, even in laten trekken en de krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Je kunt ook bakpoeder gebruiken tegen krassen. Meng een beetje poeder met wat water en roer het goed door elkaar.

Daarna ga je op dezelfde manier te werk als met de tandpasta: goed in de krassen smeren, even laten intrekken en nadat dit gelukt is kun je de restjes weghalen met een doek.

Bij de derde manier gebruik je glaspoets.

Ook deze smeer je op het beeldscherm van je telefoon en laat je even intrekken.

Bij alle drie de manieren geldt dat je het middel er nadat het goed ingetrokken is weer af dient te poetsen. Hiervoor gebruik je een licht vochtige doek zodat je alle restjes er goed af krijgt.

Erg diepe krassen kun je met deze methodes niet laten verdwijnen maar de kleinere krasjes zul je na deze behandelingen niet meer bespeuren.