Als je een leuke vakantie hebt gehad, dan wil je natuurlijk niet al te veel tijd verdoen tijdens je reis. Het is dan ook wel zo fijn als je je koffer weer snel bij je hebt. Gelukkig bestaat daar een eenvoudig trucje voor.Het kan er soms best wel chaotisch aan toe gaan op het vliegveld. Zo nu en dan gaat er dan ook wel eens iets fout bij de bagage. Het blijft gedeeltelijk namelijk ook gewoon mensenwerk en mensen maken fouten. Als je heel erg lang op je bagage moet wachten, kan je natuurlijk aardig chagrijnig worden. Als je koffer als laatste van de band afkomt, is dat natuurlijk al helemaal vervelend.

Gelukkig bestaat er een eenvoudig trucje. Je kunt namelijk een sticker op je koffer plaatsen met ‘fragile’ of ‘breekbaar’. Als je koffer een dergelijk label heeft, is de kans groot dat ze jouw koffer als laatst in het vliegtuig plaatsen. De koffers die als laatste het vliegtuig ingaan, komen ook als eerste er weer uit.

Wil je er echt zeker van zijn dat je koffer als eerste uit het vliegtuig komt? Dan kun je natuurlijk een first class ticket kopen. Dat is echter vrij prijzig en daarom is dit een goed alternatief.

Kende jij deze truc al? Deel dit artikel op social media met vrienden en familie en stel hen hier ook van op de hoogte. Of juist niet: dan kun je het trucje voor jezelf bewaren 😉