Verwijderen van je make-up

Heb je geen make-up remover in huis? Dan is uierzalf een prachtig alternatief. Smeer een beetje uierzalf op een nat wattenschijfje en je zult merken dat je je make-up binnen no-time van je gezicht afhaalt.Haarverfvlekken voorkomen

Wil je je haar weer mooi verven? Zorg er dan voor dat je een beetje uierzalf gebruikt, zodat je de lelijke verfvlekken op je gezicht kunt voorkomen!

Wallen verminderen

Heb je slecht geslapen? Of ben je misschien ziek of drink je eigenlijk te weinig? Dan kan dat wallen veroorzaken. Gelukkig kun je je wallen verminderen met behulp van uierzalf. Smeer wat van het goedje onder je ogen voordat je gaat slapen. Je zult merken dat je de volgende dag veel minder last hebt van wallen. Voorkomen is echter beter genezen! Zorg er daarom voor dat je tijdig op bed gaat en voldoende water drinkt.

Je lippen hydrateren

Heb je droge lippen? Of zijn je lippen zelfs al een beetje gebarsten? Dan kan je een beetje crème op je lippen smeren. Je zult merken dat deze weer snel zacht worden.

Tegen acne

Uierzalf werkt verzorgend en licht ontsmettend. Het kan daarmee ook acne bestrijden. Het kan dus ook geen kwaad om uierzalf op je gezicht te smeren als je hier last van hebt. Houd er echter rekening mee dat het niet geschikt is voor ernstige acne. Heb je last van ernstige acne? Zorg er dan voor dat je je laat behandelen door een schoonheidsspecialist of dermatoloog.

Kende jij deze voordelen van uierzalf al? Vergeet dit artikel niet te delen op social media met vrienden en familie!