Zoals de naam al doet vermoeden, wordt uierzalf vooral gebruikt voor de uiers van koeien. Dit werd namelijk veelal gebruikt ter bescherming en verzorging van de uiers bij melkkoeien. Inmiddels staat het goedje ook bij veel mensen in de kast. Je kunt het verzorgingsmiddel dan ook voor verschillende doeleinden gebruiken. Volgens ons is dit écht een wondermiddel! Heb je nog geen potje in huis? Ren dan naar de winkel om er eentje te halen!Blaren voorkomen

Wil je graag een flinke wandeltocht gaan maken, maar ben je bang dat je blaren op je voeten krijgt? Dan hoeft dit jou niet langer in de weg te staan als je een stukje wilt gaan lopen. Voordat je een lange wandeling gaat maken, kun je je voeten namelijk insmeren met uierzalf. Het vet houdt je vocht tegen, waardoor je voeten ook minder stroef en week worden.

Leren bank

Heb je thuis een leren bank? Dan kun je deze weer prachtig laten glanzen met behulp van uierzalf. Smeer je bank simpelweg in met een katoenen doekje en je zult merken dat deze weer glanst als nooit tevoren!

Zachte huid

Wil je graag weer een zachte huid? Smeer je huid dan iedere dag in met een beetje uierzalf. Je zult merken dat je huid weer écht zijdezacht wordt!

Lees snel meer tips op de volgende pagina!