Als je brillenglazen beslagen zijn, is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Je loopt buiten en je komt vervolgens een warme ruimte binnen. Binnen no-time zijn je brillen vervolgens beslagen. Je moet dan direct weer je brillen poetsen en dat is natuurlijk niet erg handig.Dat is niet alleen irritant, maar kan ook gewoonweg vervelend zijn. Immers heb je een bril niet voor niets. Je hebt dit nodig, dus daarom is het belangrijk dat het altijd goed functioneert.

Gedurende de herfstmaanden wordt het steeds vochtiger, waardoor je brillen ook sneller beslaan. De temperatuurwisselingen van binnen naar buiten zorgen ervoor dat je erg veel last krijgt van beslagen brillengalazen. Gelukkig is er een oplossing waardoor jouw bril altijd onbeslagen blijft.

Pak je bril er maar eens bij en zorg ervoor dat je beide kanten aan insmeert met zeepsop. Vervolgens droog je je glazen grondig af met een pluisvrije doek. Er blijft daardoor een transparant zeeplaagje liggen, waardoor je gewoon weer warme ruimtes in kunt lopen. Je brillenglazen blijven dan volledig helder en je hebt geen gedoe meer.

Vind jij dit ook een interessant blogartikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.