Vrouwen zijn over het algemeen liefhebbers van schoenen. Van schoenen kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Soms zijn schoenen in de uitverkoop, maar zitten deze niet zo lekker. Wat doe je dan? Kopen natuurlijk!Bovenstaande is niet verzonnen. Gemiddeld hebben vrouwen namelijk 26 paar schoenen in de kast staan. Een groot gedeelte daarvan wordt waarschijnlijk nooit gedragen. Bij thuiskomst lijken de gloednieuwe schoenen toch niet zo lekker te zitten. De meeste vrouwen stoppen de schoenen dan in de kast en kijken er niet meer naar om. Weggooien gebeurt in de regel niet.

Maar wist je dat je je schoenen een beetje kunt oprekken? Als je dit stappenplan volgt, zal je merken dat je schoenen veel ruimer worden. Vervolgens zullen deze heerlijk zitten. Deze tip is ontzettend handig.

Wat heb je nodig?

Je hebt de volgende producten nodig:

  • Afsluitbare plastic;
  • Zakjes water;
  • Een vriezer.

Hoe werkt het?

Je kunt de plastic zakjes simpelweg vullen met water. Voeg de plastic zakjes voor de helft met water. Stop de zakjes vervolgens in je schoenen. Je kunt de schoenen, met zakjes en al, nu in de vriezer stoppen. Wacht net zolang totdat het water bevroren is. Vervolgens kun je je schoenen weer uit de vriezer halen. Na 20 minuutjes is het water ontdooid en kun je de zakjes eruit halen. Je zult al direct merken dat de schoenen nu beter zitten. Deze zijn namelijk iets uitgerekt, waardoor de schoenen lekkerder zitten. Zo gemakkelijk werkt het!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen met je vriendinnen!