Veel mensen zullen aluminiumfolie alleen maar in de keuken gebruiken. Tijdens het bereiden van bepaalde gerechten is aluminiumfolie soms handig. Je kunt je lichaam er echter ook mee inwikkelen. Het product is namelijk ook goed tegen bepaalde kwaaltjes. Dat klinkt misschien wel een beetje gek, maar toch is het zo!Verkoudheid tegengaan

Aluminiumfolie kan veel voordelen bieden. Het kan namelijk ook werken tegen oververmoeidheid. Ook verzacht het pijnlijke gewrichten en verlicht het de pijn als je brandwonden hebt. Je kunt aluminiumfolie zelfs gebruiken tegen verkoudheid!

Je kunt aluminiumfolie echter nog voor veel meer dingen gebruiken:

Beschik je thuis niet over een trechter? Dan kun je zelf je eigen trechter maken met behulp van aluminiumfolie. Dit lekt niet en je kunt dan vooralsnog gemakkelijk producten overgieten.

Heb je geen tijd óf misschien helemaal geen zin om je kleding te strijken? Dan kun je ook aluminiumfolie gebruiken. Stop een stukje tussen je kleding en vouw het dubbel. Aan beide zijden zal je merken dat je kleding weer vrij van kreukels is.

Heb je een botte schaar in huis? Dan kun je deze gemakkelijk bewerken met behulp van aluminiumfolie. Pak een vel aluminiumfolie en stop dit in de olie. Vervolgens kun je met je schaar reepjes uit de folie knippen. Je zult al gauw weer merken dat je schaar weer scherp wordt.

Is het Wi-Fi-signaal zwak in huis? Dan kun je ook aluminiumfolie gebruiken! Maak een scherm van aluminiumfolie en richt dit naar de muurkant waar je graag een beter bereik wilt. Het signaal wordt in die richting namelijk verstrekt!

Het kan erg frustrerend zijn als je statistische kleding hebt. Echter kun je een balletje folie maken en daarmee kun je je kleding min of meer strijken. Je kleding zal geen stof of lang haar meer aantrekken. Erg gemakkelijk dus!

De tips gaan verder op de volgende pagina!