Als je een auto aanschaft is het belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Een auto brengt namelijk veel kosten met zich mee en in de aanschaf kan een auto ook erg duur zijn. Je moet er in ieder geval lekker in kunnen rijden en natuurlijk moet de auto er ook mooi uitzien. Ook de kleur van je auto moet bij je passen. Wat kan de kleurkeuze van jouw auto over jou zeggen?Wit

De meeste mensen worden aangetrokken door de kleur wit als zij toe zijn aan opheldering. Meestal zijn dit de mensen die erg netjes zijn. Ook kunnen deze mensen niet tegen troep. De kans is dus klein dat je in de auto eet. Er zal ook nooit een tas vol smerige voetbalkleding in de auto blijven liggen. Bestuurders van witte auto’s houden van orde en routine in het leven.

Zwart

Kies je toch liever voor een zwarte auto? Dat wordt gezien als indicator voor mysterie, macht en stijl. Een zwarte auto is een serieuze auto, ziet er machtig uit en bevat vaak ook mooie spullen. Uiterlijk is belangrijk voor deze personen. De bestuurder draagt dan ook mooie kleding met hippe elementen. Ook zijn mensen met zwarte auto’s zelfverzekerd en kan dit nog weleens worden verward met arrogantie. Emotioneel zijn deze autobezitters vaak gesloten.

Grijs

Een grijze auto wordt gezien als een praktische keuze. Rij jij in een grijze auto? Dan is de kans groot dat jij niet graag in de belangstelling staat. Je kiest liever voor de massa. Je wilt liever niet dat mensen alles van je weten en je verstopt je persoonlijkheid liever voor de grote buitenwereld. Het liefste zit jij ook een avondje thuis op de bank met de mensen waar je om geeft.

Rood

Mensen die beschikken over een rode auto zijn niet vies van aandacht. Sterker nog: zij staan graag in de belangstelling. Men is sociaal, populair en staan meestal in het middelpunt van het feestje. Mensen die beschikken over een rode auto zijn meestal ambitieus, maar hebben ook snel een oordeel klaar en houden niet van eentonigheid. Rood wordt gekozen door mensen met een open karakter die vol zijn met levenslust. Hun karakter is vaak niet bepaald gecompliceerd en daarmee erg toegankelijk voor anderen.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Klopt jouw kleurkeuze bij jouw persoonlijkheid? Vergeet dit artikel niet te delen op social media met vrienden en familie.