Uit een recent onderzoek is gebleken dat er een verband kan bestaan tussen de lengte van je vingers en het karakter dat je als mens hebt. Het gaat dan vooral om je wijsvinger en je ringvinger. Je kunt de test het best bij een man uitvoeren. Daar zijn de verschillen het best zichtbaar.Het is daarnaast natuurlijk ook gewoon een grappig experiment. Dit geldt overigens net zo goed voor vrouwen. het is altijd grappig om erachter te komen bij welke groep je hoort.

A. Jouw ringvinger is langer dan je wijsvinger

Dit zijn vaak de knappen en charmante mensen. Ze hebben echter een verborgen kant. Ze hebben vaak ene bovengemiddeld aggressief karakter, Wel kunnen ze scherp analyserend denken en verdienen ze ook op die manier hun inkomen.

B. Jouw wijsvinger is langer dan je ringvinger

Dit zijn mensen met een goed zelfbeeld en veel eigenwaarde. Ze zijn graag alleen. Wel zijn ze ook gek op aandacht, maar nemen ze geen initiatief waar het gaat om hun liefdesleven.

C. Jouw wijsvinger en je ringvinger hebben ongeveer dezelfde lengte

Dit zijn de rustige mensen onder ons. Ze zijn vaak erg verstandig. Iedereen voelt zich bij hen op het gemak. Wel wil je graag de vrede bewaren en houd je niet van conflicten. In relaties ben je degene die liefdevol en zorgzaam is.

Komt deze “voorspelling” een beetje overeen met jouw karakter? Laat het ons weten op Facebook!