Een toiletbril is niet bepaald vrij van bacteriën. Als het een openbaar toilet betreft waar meerdere mensen gebruik van maken is het vaak al helemaal niet fris. Sommige mensen hangen daarom ook boven het toilet bij een grote boodschap. Op die manier hoeft men de bril niet aan te raken. Men is zich er hier dus erg bewust van, maar hoeveel bacteriën zitten er eigenlijk op theezakjes? Blijkbaar zitten hier ook ontzettend veel bacteriën op.Bacteriën op een wc-bril en theezakjes

Op een wc-bril zitten gemiddeld maar liefst 220 bacteriën. Je zou verwachten dat er minder bacteriën zitten op een theezakje, toch? Volgens Cosmo is dat niet het geval. Theezakjes die je op kantoor vindt bevatten namelijk veel meer bacteriën: 3.785 om precies te zijn.

Waterkoker

De hoge hoeveelheid aan bacteriën is te danken aan de verschillende handen waar een theedoos mee te maken krijgt. Om diezelfde reden bevat de waterkoker ook veel bacteriën. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, want talloze mensen pakken een waterkoker vast op kantoor. Echter voelt bijna niemand zich geroepen om hier eens een doekje overheen te halen. Het handvat van de waterkoker bevat hierdoor gemiddeld 2.483 bacteriën. Het kan dus lonen om hier eens een doekje overheen te halen op kantoor.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.