Sommige mensen willen niet anders meer dan een elektronische tandenborstel. Voor anderen hoeft het daarentegen juist helemaal niet: klassiek je tandenpoetsen met een gewone tandenborstel. Daar is niets mis mee, toch?Volgens voorstanders van de elektrische tandenborstel heb je meer poetsbewegingen met dit model. Daardoor zou je dus ook je tanden beter kunnen reinigen. Is dat echter wel zo?

Het blijkt dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt: het zorgt namelijk voor hetzelfde resultaat. Je zou misschien denken dat een elektrische tandenborstel meer tandplak verwijdert, maar het blijkt dat dit niet zoveel uitmaakt.

Vaak is het probleem dat mensen met een gewone tandenborstel dat mensen deze niet goed gebruiken. Als je met een handtandenborstel poetst, ben je vaak ook nog bezig met andere zaken. Je loopt een aantal rondjes en je legt een aantal spulletjes klaar voor de volgende dag. Als je echter gewoon voor de spiegel gaat staan en de tijd ervoor neemt, maakt het niet zoveel uit of je een gewone of een elektrische tandenborstel hebt.

Waar kies jij voor? Heb je liever een elektrische tandenborstel of kies je toch voor de ouderwetse variant? Reageer op onze Facebook-pagina!

Vind jij dit ook een leuk artikel? Deel dit blogbericht dan op social media met vrienden familie.