Soms zit je met je handen in het haar als je voor de spiegel staat. Wat moet je nou toch met je kapsel? Als je eens kiest voor een ander kapsel, kan je er ook uitzien als een ander mens. Sommige kapsels laten je er zelfs ouder uitzien en dat is natuurlijk iets wat niemand wilt. Wil je dat voorkomen? Lees dan de onderstaande tips.Te netjes haar

Krul jij je haar regelmatig? Een nette coupe ziet er natuurlijk netjes uit, maar als het iets té netjes is kan dat er ook voor zorgen dat je er ouder uitziet.

Pony

Een pony kan je erg goed staan. Echter zien vrouwen met dun haar en een pony er juist vaak ouder uit. Wil je toch graag een pony? Dan kun je een schuine lok proberen!

Verven

Veel vrouwen verven hun haar. Vooral als je grijs begint te worden is dat voor veel vrouwen een absolute must. Zorg bij voorkeur altijd voor meerdere kleuren in je haar. Je ziet er daardoor ook jonger uit, omdat een kleur niet heel flatterend is.

Te veel volume

Als je je haar vaak opsteekt moet je er wel om denken dat je niet te veel volume hebt. Vooral los opgestoken haar zorgt voor een jongere uitstraling.

Te lang haar

Korter haar kán werken als een ware facelift. Zorg er echter voor dat het ook weer niet te kort is. Een boblijn is wellicht wel iets voor jou!

Laagjes

Als je kiest voor laagjes in je haar, kun je je haar er iets speelser uit laten zien. Echter zorgt het ook voor dunner haar en kan je daardoor weer een oudere uitstraling krijgen. Houd fijn haar daarom bij voorkeur op een lengte.

Vind jij dit ook een interessant blogartikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.