Je kunt koffie natuurlijk op meerdere manieren drinken. Sommige mensen voegen bijvoorbeeld cacao toe aan hun koffie. Niet iedereen is daar natuurlijk fan van. Toch kun je nog een stapje verder gaan. Topkok Pierre Wind heeft namelijk een bijzondere koffie met een apart smaakje ontwikkeld. Of dit nu echt lekker is, kun je natuurlijk zelf over oordelen!Koffiesmaak

Ben je dol op koffie en vind je het niet erg om te experimenteren met smaken? Dan kun je dit weleens proberen. Topkok Pierre Wind heeft namelijk een bijzonder recept ontwikkeld. Hij heeft namelijk een koffie ontwikkeld met een groente- en fruitsmaak. Zo heeft hij onder andere bloemkoolkoffie, sinaasappelgemberkoffie, spruitjeskoffie en broccolikoffie ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in zijn eigen restaurant Trammhuys in Voorburg.

Experimenten

De topkok vertelt aan Nu.nl dat hij lang onderzoek heeft gedaan naar deze procedure om deze bijzondere koffiesmaken te ontwikkelen. Hierbij gaat het niet alleen om de aroma die hij bij de koffie stopt, maar ook stopt hij daadwerkelijk groente- en fruitsoorten in de koffie. De kok is de eerste ter wereld die deze recepten serveert.

Restaurant Trammhuys

In het restaurant wordt vaker geïmproviseerd tijdens het koken. Op aanwijzing van gasten worden verschillende maaltijden klaargemaakt. De klant mag na afloop zelf bepalen hoeveel geld zij daarvoor willen geven. Dit unieke restaurant is alleen geopend gedurende de weekenden.

Ga jij deze koffiesoort binnenkort ook eens proberen in dit bijzondere restaurant in Voorburg? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie!