Dr. Chris Idzikowksi heeft in Engeland een bijzonder onderzoek uitgevoerd. Hij onderzocht de correlatie tussen karakter en slaaphouding. Uit zijn onderzoek bleek dat daar wel degelijk een verband is.Foetus

Bij deze slaaphouding lig je met opgetrokken benen en gebogen armen. Deze mensen zijn doorgaans hard van buiten, maar zacht vanbinnen. Het zal even duren voor dat zij zich écht comfortabel voelen bij nieuwe mensen, waardoor zij soms ook ietwat stug kunnen overkomen. Op den duur worden zij echter steeds socialer.

Boomstam

Bij deze houding lig je met je armen opzij, welke naar voren steken. Mensen die op deze manier slapen, zijn in de regel wantrouwend. Het zijn echte twijfelaars en het zal altijd even duren voordat zij daadwerkelijk een beslissing maken. Deze twijfelaars blijven vaak ook bij hun beslissing, zodra zij deze gemaakt hebben.

Soldaat

Als soldaat lig je op je rug met je handen vlak langs je lichaam. Uit het onderzoek is gebleken dat deze mensen perfectionistisch zijn. Echter zijn ze niet heel spraakzaam en stellen zij zich in de regel afwachtend op.

Vrije val

Mensen die liggen in de ‘vrije val’ liggen op hun buik met de handen om het kussen heen. Het hoofd is opzij gedraaid.

Vaak zijn deze mensen niet erg sociaal, gevoelig voor kritiek en erg nerveus. Zij proberen dat echter niet te laten merken. Het zorgt ervoor dat deze mensen vaak lichtgevoelig zijn.

Zeester

In deze houding lig je met je benen gestrekt en je handen ter hoogte van je gezicht. Dit is een erg zeldzame slaaphouding.

Deze ‘zeesterren’ vinden vriendschap belangrijk en staan niet al te graag in de spotlights. Ook zijn het goede luisteraars en bieden zij graag de helpende hand. Zeesterren zijn mensen waar je op kan rekenen.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.