Babypoeder wordt natuurlijk voornamelijk geproduceerd voor baby’s en het zijn dan ook de ouders die het kopen. De huid van baby’s kan hiermee namelijk verzorgd worden door de ouders, zodat de huid niet geïrriteerd raakt. Vooral bij de billen is babypoeder handig. Vanwege de ontlasting in de luier is er namelijk onder andere risico op ontstekingen en infecties. Het zorgt voor een zachte huid en zorgt er eveneens voor dat de huid droog blijft.Veel mensen hebben geen babypoeder in huis als zij geen baby of peuter meer hebben. Dat klinkt natuurlijk ook wel aardig logisch, want waarom zou je dit nog nodig zijn? Toch kun je een heleboel dingen doen met babypoeder. Zo kun je onder andere je voeten, die onder het zand zitten schoonmaken of kun je er zelfs mieren mee bestrijden. Het is dus ontzettend handig om een potje babypoeder in huis te hebben. Hieronder lees je daar meer over.

Het kan behoorlijk vervelend zijn als je kleding erg strak zit tijdens het hardlopen. Vooral in de zomermaanden kan het dan gaan schuren. De oplossing? Gebruik wat babypoeder op de plekken die het kunnen gebruiken en je zult merken dat je lekker droog blijft van het begin tot het einde.

Zitten je voeten onder het zand na een dagje op het strand? Gebruik wat babypoeder en je zult merken dat al het zand er eenvoudig afkomt.

Heb je last van stinkende zweetvoeten, waardoor je schoenen zijn gaan stinken? Stop wat babypoeder in je schoenen en je zult merken dat de nare geur de volgende ochtend verdwenen is.

Gebruik jij graag gezichtspoeder? Dat is vaak erg prijzig: babypoeder is echter het goedkope alternatief.

Op de volgende pagina volgen nog meer tips!