Je weet vaak zelf wel of je je wel of niet in een goede relatie bevindt. Als je elkaar met respect behandelt en je hebt een goed gevoel over je relatie, dan zit het vaak wel goed. Als je toch nog ergens over twijfelt kan je dit artikel lezen. Volgens deskundigen heb je een goede relatie als je deze signalen herkent.De kleine dingen

De kleine dingen in een relatie zijn ontzettend belangrijk. Zo kan je bijvoorbeeld eventjes de autodeur openhouden of zorg je er onverwachts voor dat je de favoriete maaltijd voor je partner klaarmaakt. Dat zijn tekenen dat je relatie goed zit. De kleine dingen tonen namelijk aan dat je om elkaar geeft en dat je je partner goed kent.

Getoonde interesse in elkaar

Vraag je nog steeds iedere dag hoe je partner zijn of haar werkdag was? Dan toon je oprechte interesse in elkaar. Als je dit nog steeds doet na een lang huwelijk is dat ontzettend goed voor je relatie. Dat is overigens ook uit onderzoek gebleken: mensen die interesse in elkaar tonen leven gelukkiger met elkaar.

Trekjes

In een gezonde relatie neem je vaak de trekjes en/of gewoonets van elkaar over. Zo kopieer je elkaars uitspraken of neem je een hobby aan die je partner leuk vindt. Je doet dus ook iets voor een ander. Dat betekent echte liefde!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.