Sommige mensen geloven er heilig in, terwijl anderen het de grootste onzin vinden: horoscopen. In de sterrenkunde worden horoscopen gebruikt om een voorspelling te doen over de toekomst. Of je er nu wel of niet in gelooft: het is altijd even leuk om dit door te lezen. Misschien herken je iets van jezelf in je sterrenbeeld.Bij het trekken van een horoscoop wordt aangenomen dat er een verband is tussen de stand van de zon, maan, planeten en tot slot de gebeurtenissen op onze eigen aarde. Ook je geboortemoment heeft een eigen horoscoop. Hieruit kun je je persoonlijke karakter, talenten en levensloop weerspiegeld zien.

Er zijn ontzettend veel kranten die een rubriek hebben voor horoscopen. De meeste mensen lezen dit ook wel, dus men vindt het ergens ook wel erg interessant. Ook verdiepen verscheidene mensen zich in hun sterrenbeeld om meer inzicht te krijgen in hun persoonlijkheid, talenten en sterke punten. Een sterrenbeeld geeft echter niet alleen je sterke punten weer. Natuurlijk heb je ook een aantal minder sterke punten en zwakkere eigenschappen. In dit artikel vertellen we je daarom over de allerslechtste eigenschappen per sterrenbeeld.

Overzicht negatieve eigenschappen per sterrenbeeld

Het kan natuurlijk niet allemaal positief zijn. Daarom volgt hieronder het overzicht met de allerslechtste eigenschappen per sterrenbeeld.

Ram

Jij kunt er niet tegen als dingen niet gaan zoals jij dat graag wilt. Je kunt daardoor agressief en dominant overkomen.

Stier

Als stier ben jij een echte perfectionist vind je het moeilijk om kleine imperfecties los te laten. Je kunt er zelfs helemaal geobsedeerd door raken. Een goed verzorgd uiterlijk vind jij belangrijk en je bent soms materialistisch ingesteld.

Tweeling

Zo af en toe heb je een gebrek aan zelfinzicht wat ervoor kan zorgen dat je dingen verkeerd inschat. Mensen kunnen zich daarom soms ongemakkelijk bij jou voelen.

Kreeft

Je kunt niet goed omgaan met tegenslagen en je trekt niet zomaar terug. Je raakt ook sneller gekwetst, waardoor je sneller verbitterd achterblijft.

Leeuw

Je bent erg ijdel en je hebt continu een bevestiging nodig. Je kunt daardoor ook erg egoïstisch overkomen en je praat vaak veel over jezelf.

Maagd

Soms kun je erg lui zijn en je stelt je verplichting daardoor ook graag uit tot het laatste moment. Dat zorgt ervoor dat je achter de feiten aanloopt.

Weegschaal

Je bent een enorme flirt, waardoor je ook snel in een relatie stapt. Je laat je daarom ook veel te snel in met de verkeerde personen.

Schorpioen

Je koestert snel wrok tegen mensen en je kunt mensen niet erg snel vergeven. Sommige mensen vinden jou daardoor erg gemeen.

Waterman

Je staat bekend om je domme keuzes, onvolwassenheid en wildheid. Je maakt daardoor keuzes waar je achteraf snel spijt van hebt.

Herken jij jezelf in de omschrijving van jouw sterrenbeeld? Deel dit artikel op social media met vrienden en familie en start de discussie!