Heb jij ook weleens van die onverklaarbare dromen? Dat je overlijdt bijvoorbeeld? Dat schijnt toch eigenlijk best wel normaal te zijn, want deze droom komt maar al te vaak voor. Hieronder volgen de drie meest voorkomende dromen.1. Droom waarbij je dood dreigt te gaan óf zelfs doodgaat

Heb jij weleens een droom gehad waarbij je het niet overleefde? Dan ben je niet de enige. Een droom waarin je bijvoorbeeld achtervolgt en vermoord wordt, komt zelfs zeer vaak voor.

Vaak is je moordenaar dan ook nog eens onzichtbaar en vindt hij je altijd in je droom. Wil je graag van deze nare droom af? Zorg er dan voor dat je enge confrontaties zoveel mogelijk vermijdt. Je zult dan snel van je droom af zijn.

2. Droom waarbij je probeert weg te rennen, maar het lukt niet

Bij deze droom is het net alsof je verlamd bent. Er is een gevaar op komst en je kunt je simpelweg niet bewegen. Dat is natuurlijk absoluut geen leuke droom. Wat is de oorzaak van deze droom?

In je leven heerst er iets waar je weinig tot geen controle over hebt. Het is dus eigenlijk een teken van onmacht. Probeer erachter te komen wat er precies aan de hand is in je echte leven. Probeer de touwtjes weer in handen te krijgen.

3. De droom waar in je valt

We sluiten af met de laatste droom uit dit lijstje: de droom waar je continu in valt. De oorzaak is dat je je onveilig voelt of je hebt maar weinig controle in het dagelijks leven. Wellicht dat je bang bent om iemand te verliezen in het echte leven. Probeer je gevoelens te relativeren.

Vind jij dit ook een interessant blogartikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.