Als je op dieet bent, wil je natuurlijk een aantal kilo’s afvallen. Het is dan natuurlijk belangrijk dat je gezond eet en voldoende sport. Sommige producten kun je dus beter vermijden. Is pindakaas bijvoorbeeld wel een gezonde keuze als je wat kilo’s kwijt wilt?Soms zal je aardig verrast zijn als je erachter komt dat bepaalde producten eigenlijk best gezond zijn. De volgende producten zijn namelijk zo slecht nog niet.

Pindakaas

Pindakaas bestaat voor een groot gedeelte uit olie en pinda’s, Echter bevatten deze pinda’s ook voldoende gezonde vetten. Daardoor krijg je ook een voller gevoel, waardoor je weer minder snel wilt eten. Een rijstwafel, cracker of boterham met pindakaas is dus zo slecht nog niet.

Popcorn

Popcorn! We eten het vrijwel allemaal als we naar de bioscoop gaan. Als je thuis een filmpje opzet, kan het natuurlijk ook geen kwaad om een portie popcorn te eten. Een portie popcorn bevat slechts 30 kcal. Dat is nog minder dan een glas melk! Helemaal niet zo verkeerd dus.

Warme chocolademelk

Warme chocolademelk is ontzettend lekker. Als je magere melk met echte chocolade combineert, zal je veel meer cacao binnenkrijgen. Dat maakt chocolademelk ook veel gezonder. Het is ook nog eens veel lekker dan een losse reep chocolade.

Gedroogd fruit

Gedroogd fruit wordt door velen gezien als een suikerbom. Echter blijkt dat niet zo te zijn. Gedroogde abrikozen zijn namelijk erg lekker, zoet en het zit boordevol vitaminen. Het is dus ook een veel beter alternatief dan chips!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.