De een krijgt veel vet op zijn billen, de ander op de buik en sommige komen zelfs aan op de rug. Het is afhankelijk van verschillende factoren waarom je ergens wel of niet aankomt. Dit onderzoek vertelt je daar meer over.Buik
Als je eigenlijk alleen een opgezette buik hebt, betekent dat vaak dat je te veel alcohol drinkt. Dit noemt men ook wel de ballonbuik en vaak hebben zij ook ietwat last van ademhaling. Wil je dit voorkomen? Probeer dan een poosje geen alcohol te drinken.

Bovenbenen en billen
Vooral vrouwen hebben hier last van: dikkere billen en grotere bovenbenen. Ook vrouwen kunnen proberen om minder alcohol te drinken en minder te roken.

Zwembandjes
Heb jij zogeheten ‘zwembandjes’? Dan betekent dit dat jij te veel zoete snacks tussendoor eet. Het kan zijn dat je veel stress hebt en dat je daardoor tussendoor snackt. Probeer het daarom bij de kern aan te pakken.

Onderlichaam
Het onderlichaam is min of meer een erfelijke aandoening. Dat komt vaak voor na een zwangerschap of wanneer je van nature al ietwat gezwollen benen hebt. Je kunt traplopen of hardlopen, waardoor je snel kunt afvallen.

Bovenlichaam
Merk je vooral dat je veel vet hebt in het bovenlichaam? Let dan goed op de hoeveelheid voedsel dat je binnenkrijgt. Controleer vooral de hoeveelheid suiker dat je binnenkrijgt. Door te letten op je eetpatroon, kun je al flink afvallen. Natuurlijk helpt het ook als je gaat sporten.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.