De maand november is ook de maand dat het weer kouder wordt. Ben jij ook in deze maand jarig? Dan is dit misschien wel een erg leuk onderzoek om te lezen. Het vertelt je namelijk veel over jouw persoonlijkheid. Mensen die in deze maand zijn geboren, hebben veel overeenkomsten. Ben jij geboren in deze maand? Of ken je iemand die geboren is in deze maand? Lees dan gerust verder.Privacy

Veel mensen die in de maand november zijn geboren, zijn erg gesteld op hun privacy. Ook tijd voor zichzelf vindt men erg belangrijk. Hun vrije tijd wordt goed bewaakt en ze zijn eigenlijk alleen maar zichzelf als er mensen in de buurt zijn die zij erg vertrouwen. Het kan dus ook lastig zijn om iemand echt goed te leren kennen, die in november is geboren.

Loyale vrienden

Het is niet al te gemakkelijk om vrienden te worden met een ‘november-mens’. Als je echter eenmaal in hun inner circle zit, zal je daar ook niet zo gemakkelijk vanaf komen. Vriendschap sluiten de november-mensen voor het leven en het vertrouwen is dan groot. Zij zijn echt goede vrienden voor jou en zij bieden een luisterend oor. Het zijn dus vrienden waar je erg zuinig op mag zijn.

Ambitie

De meeste mensen die in november geboren zijn, zijn ambitieus, vasthoudend en vastbesloten. Zij hebben de neiging om controle uit te oefenen en dat kan soms wel vervelend zijn voor een partner. Op professioneel gebied zal dat ervoor zorgen dat zij vaak succesvol zijn. Succes en geld zijn belangrijke motivatiefactoren. Ook qua spullen houden de november-mensen van het beste.

Herken jij je ook in deze omschrijving? Of herken je iemand anders? Vergeet dit bericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.