In de loop der jaren zal je servies steeds verder beschadigen. Die grijze krassen zien er natuurlijk foeilelijk uit en daarom wil je deze maar al te graag verwijderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je servies weer als vanouds is? Je leest het in dit artikel. Daar heb je slechts enkele ingrediënten voor nodig.Grijze krassen

Lelijke grijzen krassen op je borden: daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Dit kan door de vaatwasser komen, maar de kwaliteit van de borden kan simpelweg ook niet zo goed zijn. Gelukkig kun je deze grijze krassen wel gemakkelijk verwijderen. Daar heb je slechts een aantal ingrediënten voor nodig: baking soda en water. Verder zal je wat tijd en geduld nodig zijn. Meng het water met de baking soda zodat er een soort pasta ontstaat. Wrijf de pasta op een het bord met behulp van een doekje of een spons.

Andere opties

Er is echter ook nog een andere optie waar je voor kunt kiezen. Zo kun je dus niet alleen kiezen voor bovenstaande methode. Je kunt namelijk ook deze truc proberen met wijnsteenzuur. Helaas werkt deze truc niet bij diepe krassen, omdat deze simpelweg te diep in het bord zitten. Je krijgt deze er dus ook niet al te gemakkelijk uit. Je kunt de onderstaande video bekijken voor deze truc. Het filmpje duurt iets langer dan drie minuten.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.