Een avondje op stap is natuurlijk erg gezellig. Het komt misschien weleens voor dat je te diep in het glaasje hebt gekeken. De volgende dag heb je last van knallende hoofdpijn en je portemonnee is leeg, maar als het goed is was het heel erg gezellig.Een kater is natuurlijk nooit fijn, maar gelukkig kun je daar wel weer vanaf komen. Met behulp van de onderstaande tips is je kater binnen no-time voorbij.

Biologische appelsap

Heb je weleens biologische appelsap gehad? Volgens velen zijn smoothies hetgeen wat je drinken als je een kater hebt. Sinaasappels zouden bijvoorbeeld een echte katerdoder zijn. Toch blijkt niets minder waar, want juist biologische appelsap is namelijk vele malen effectiever. Het is bovendien ook nog eens erg lekker. Ga je binnenkort op stap? Haal dan alvast een fles of een pak biologische appelsap in huis.

Water en een bananenschil

Iedereen weet dat je gewoonweg voldoende water moet drinken als je brak bent. Echter zal de volgende tip je misschien doen verbazen. Het is namelijk raadzaam dat je een banaantje eet en de bananenschil bewaart. Laat de bananenschil een uur intrekken in het water en drink dit vervolgens op. Misschien denk je bij jezelf: ‘bah, dat is vies’. Gelukkig valt dat allemaal erg mee. Je zult merken dat dit echt een katerdoder is.

Zwarte koffie met citroen- of limoensap

Vind je een bakje zwarte koffie wel lekker als je een kater hebt? Voeg hier dan vier druppels citroen- of limoensap aan toe. Dat doet namelijk echt wonderen! De combinatie van citroensap en limoen werkt als een echte booster en zorgt ervoor dat je kater flink verminderd.

Vind jij dit ook handige tips? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met (stap)vrienden en familie.