Iedereen wil natuurlijk fris en fruitig voor de dag komen. Om die reden spuiten we maar al te graag een beetje deodorant onder onze oksels. Deodorant kan erg verfrissend zijn, maar er zijn nog andere dingen waarvoor je het middeltje kunt gebruiken. Daarover lees meer in dit artikel.Maak je gezicht minder glanzend

Heb je een glanzend gezicht en wil je hier wel graag vanaf? Dan kun je daarvoor ook deodorant gebruiken. Smeer of spray simpelweg een beetje deodorant op je vingers en wrijf dit nadien over je neus, wangen, voorhoofd en andere plekken waar je gezicht glanst. Je zult merken dat je vettige hoofdhuid verleden tijd is.

Blaren voorkomen

Heb je een flinke wandeltocht voor de boeg? Of heb je misschien net nieuwe schoenen gekocht en wil je deze graag inlopen? Dan komt het weleens voor dat je blaren krijgt. Gelukkig kun je dit ook voorkomen door wat deodorant op je hak te spuiten. Je zult merken dat je veel minder snel last krijgt van blaren. De poederachtige structuur van de deodorant vermindert de wrijving, waardoor je hier simpelweg minder snel last van krijgt.

Voorkom schurende benen

Mag je graag een jurkje of een rokje dragen in de zomermaanden? Dan komt het weleens voor dat je benen tegen elkaar aan schuren als je loopt. Sommigen vinden dit niet erg, maar anderen vinden dit erg vervelend. Vind jij dit ook vervelend? Smeer de binnenkant van je benen dan in met wat deodorant en je zult merken dat je hier geen last meer van hebt.

Vind jij dit ook handige tips? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.