Een wasje draaien is natuurlijk niet de meest leuke taak. Je moet weer veel vieze was in de wasmachine stoppen, je moet erop wachten en vervolgens moet je het weer ophangen. Als het droog is mag alles ook nog weer eens in de kast. Erg leuk is het natuurlijk niet, maar het is natuurlijk wel noodzakelijk. Gek genoeg komt een bepaald item eigenlijk bijna nooit in de wasmachine terecht, terwijl dat wel zo moeten. Om welk artikel gaat het?Linnen tasje

Veel Nederlanders nemen tegenwoordig een linnen tasje mee naar de supermarkt, aangezien je moet betalen voor een plastic tasje. Dat is natuurlijk wel een verantwoorde keuze, maar het is ook belangrijk dat je dat tasje met enige regelmaat wast. Toch zijn er maar weinig mensen die dat daadwerkelijk doen.

Bacteriën

De multifunctionele tas wordt vaak gebruikt voor de boodschappen. Er worden dus onder andere fruit, groenten en andere verpakte spullen in vervoerd. Sommige mensen stoppen er ook nog eens sportschoolkleding in. Toch wordt het linnen tasje niet vaak gewassen. Het is dus best een goed plan om dat maar weleens te doen! Linnen tasjes zijn namelijk een bron van bacteriën. Uit onderzoek van Good Housekeeping bleek dat maar liefst twaalf procent van de linnen tasjes een poepbacterie bevatte. Wassen maar!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit bericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.