Veel vrouwen dromen ervan: lange en weelderige haren. Helaas hebben veel dames maar een bosje futloos haar en daarmee geen volle bos. Gelukkig kan je nu dit eenvoudige trucje toepassen waardoor ook jij een volle bos met haar krijgt.Veel dames hebben slap en futloos haar. Dat is misschien ook niet zo vreemd: je wast het, je verft het, je stijlt het en je krult het misschien weleens. De conditie van je haar wordt er dan in ieder geval niet beter op. Gelukkig is er nu een handig wondermiddeltje dat je kunt gebruiken. Daarvoor hoef je ook niet naar de supermarkt, want waarschijnlijk heb je dit artikel al in huis staan.

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om een volle bos met haar te krijgen? Cola! Je kunt je haar simpelweg wassen met cola voor een volle en veerkrachtige bos. Je haar zal hierdoor minder slap worden en het krijgt een andere structuur. Vanwege het hoge zuurgehalte in de cola zullen de haarschubben namelijk samentrekken. Je haar zal daardoor meer gaan glanzen.

Onder andere beautyblogger Ellko heeft het al uitgeprobeerd. Zij heeft hier ook een video van geplaatst op YouTube. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan vijf minuten en zij geeft handige instructies hoe het werkt.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.